Ziarna dają siłę

  • 39,99 zł 37,99 zł
  • szt.
  • Dodaj recenzję:
    • Producent: Buchmann
    • Waga: 0.75 kg
    • Dostępność: Jest
      Czas realizacji: 1 - 2 dni robocze
    • Autor: Chrissy Freer
    • ISBN: 978-83-280-2487-8
    • Liczba stron: 224
    • Wymiary: 20.0x25.5cm
    • Rok wydania: 2015

    W rolach głównych: kasza gryczana, amarantus, komosa (quinoa), brązowy ryż, soczewica, płatki owsiane, kasza jaglana, orkisz, kuskus oraz inne superzboża. Z tej książki czytelnik dowie się wszystkiego o zaletach zbóż i roślin strączkowych. Poradnik składa się z 12 części – każda poświęcona jest jednemu z gatunków zbóż. To zbiór receptur na zdrowe i smaczne potrawy - azjatycką sałatkę ryżową, kotleciki ryżowo-warzywne, placki z soczewicy, zapiekankę grecką.
    W książce znajduje się ponad 100 przepisów, z czego 40 to receptury na dania bezglutenowe.

    ISBN: 978-83-280-2487-8
    EAN: 9788328024878
    Autor: Chrissy Freer
    Wydawca: Buchmann
    Oprawa: Miękka
    Format: 20.0x25.5cm
    Liczba stron: 224
    Wydanie: 1
    Rok wydania: 2015
    Ciężar: 0,72 kg
    Cena na okładce: 39,99 zł
    Kategorie:

    • Książki kucharskie
    • Potrawy. Napoje. Żywność